بازدید وزیر زراعت از پروژه های زراعتی در ننگرهار

محترم اسد الله ضمیر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری طی سفری به ولایت ننگرهار از فعالیت پروژه های زراعتی این ولایت دیدن نمود و پروژه های مهم زراعتی و مالداری را در این ولایت افتتاح کرد.

در نشستی که به مناسبت افتتاح و دیدار از پروژه های وزارت زراعت در تالار مقام ولایت ننگرهار برگزار شده بود محترم سلیم خان کندزی والی ننگرهار، محترم نصرت الله بریالی ارسلایی رییس دارالانشای شورای وزیران، اعضای شورای ولایتی، روسای پروژه های وزارت زراعت در ننگرهار و شماری متنفذان این ولایت حضور داشتند.

محترم ضمیر ضمن صحبت با مردم، برخی از نماینده های شورای ولایتی و متنفذان این ولایت، مشکلات آنها را استماع نمود و به پرسش های آنان پاسخ ارایه کرد.

وزیر زراعت ضمن دیدار با مقام های محلی، نماینده های مردم و متنفذان این ولایت پروژه های مهمی را که مشتمل بر این بخش ها اند افتتاح نمود و از فعالیت برخی از پروژه ها دیدن کرد.

1- افتتاح کمپاین سراسری علیه مرض مرغ مرگی و مرض طرق تنفسی در مرغ ها که از سوی پروژه NHLP تمویل می شود و طی آن یک میلیون مرغ واکسین خواهد شد.

2- افتتاح اولین فارم ستاک مادری پرورش مرغ های گوشتی و بزرگترین ماشین جوجه کشی مرغ که درکمتر از یک ماه ظرفیت تولید 158 هزار جوجه مرغ را دارد. این از بزرگترین ماشین های جوجه کشی مرغ در سطح کشور است که به هزینه 425 هزار دالر ازسوی پروژه CARD-F آماده شده است.

3- توزیع بسته های لبنیات برای 30 تن از مالداران پیشتاز که از سوی پروژه RMLSP تمویل می شود.

4- دیدار از فابریکه بزرگ تولید و تصفیه روغن نباتی که در یک شبانه روز ظرفیت تولید 15 تن تیل نباتی را دارد که هزینه اعمار آن به 950 هزار دالر می رسد و از سوی پروژه EAVS ایجاد گردیده است.

5- توزیع بسته های کمکی در بخش مرغداری برای خانم های پیشتاز در بخش مرغ پروری. 12 نوع جنس در این بسته ها شامل است که از سوی پروژه NHLP تهیه و به خانم های پیشتاز توزیع شد.

6- دیدار بزرگترین فابریکه تولید خوراکه مرغ که با معیار های بین المللی تولید داراد و ظرفیت تولید آن به 10 متریک تن مواد خوراکه مرغ در یک ساعت می رسد. هزینه ساخت این فابریکه 1,6 ملیون دالر است که از سوی پروژه CARD-F تمویل گردیده است.

وزارت، زراعت، آبیاری و مالداری در سه سال گذشته توانسته است کارهای مثمری را برای دهقانان و مالداران ولایت ننگرهار انجام دهد از این شمار می توان از ایجاد 1200 باغچه خانگی، توزیع واتر پمپ های آفتابی و آبیاری قطره ای، عرضه خدمات ترویجی، ساخت شبکه های آبیاری، ساخت مراکز جمع آوری شیر، آموزش بیش از 1500 هزار مالدار، احداث بیش از 300 سبزخانه ساخته است و چندین مورد دیگر را یادآوری نمود.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.