خشونت علیه زنان، خلاف ارزش های دین اسلام است

رئیس جمهور کرزی ضمن ابراز نگرانی از خشونت علیه زنان در کشور، از همه هموطنان خواست تا با این پدیده شوم مبارزه کنند.

به گزارش خبرگزاری آوا، رئیس جمهور در سخنرانی رادیویی هفته وار خود، گفت: خشونت علیه زنان در کشور ما به عنوان یک مشکل اجتماعی، مایه نگرانی همه ما بوده، از این رو محو و نابودی آن به توجه همگانی ما نیازمند است.
 رئیس جمهور، زن را بازوی نیرومند خانواده و جامعه توصیف کرد و گفت: زن قابل احترام و دارای همه حقوق بشری و مدنی در تمام جوامع بوده و در پیشرفت های علوم دینی، تکنالوژی و اقتصاد بشر در کنار مردان از سهم ارزنده و برجسته ای برخوردار می باشد.
وی افزود: خشونت علیه زن یک عمل زشت و خلاف ارزش های دین مبین اسلام و ارزش های فرهنگی جامعه ما می باشد و منافی تمامی موازین حقوق بشری و مدنی است.
رئیس جمهور در راستای محو و جلوگیری از خشونت علیه زنان، مبارزه‌ی پیگیر و تلاش های دوامدار را ارزشمند دانست و گفت: متاسفانه به دلایل گوناگونی در روستا ها و شهر های ما، خشونت در برابر زنان وجود دارد و تنها راه ریشه کن کردن این پدیده شوم از جامعه، مبارزه‎ی پیگیر و تلاش های همه جانبه و ممتد علمای دین، بزرگان قوم، نهاد های دولتی، حقوق بشری و دفاع از حقوق زنان را می طلبد.
به گفته‏‌ی رئیس جمهور، عنصر اساسی و اولیه این مبارزه، بالابردن سطح آگاهی عامه است. زیرا تا زمانیکه تمام مردم شهر ها و روستاهای کشور اعم از زنان و مردان از حقوق اجتماعی و بشری زنان، خانواده و جامعه اطلاع کامل نداشته باشند، مبارزه محو خشونت با دشواری روبرو خواهد بود.
رئیس جمهور در ادامه، تدویر کنفرانس ها، سیمینار ها و نشست با علما و بزرگان قوم، طرح تطبیق راه های عملی و سودمند را در مبارزه با خشونت علیه زنان مهم خواند و از تمام موسسات مسئول حکومتی خواست تا با همکاری نهادهای عدلی و قضائی کشور و نهادهای حقوق بشر و حقوق زن، برنامه های کار آمد و عملی را برای رهائی زنان از رنج و مصیبت خشونت، طراحی و برای اجرای آن تلاشهای همه جانبه داشته باشند.
رئیس جمهور همچنین از رسانه خواست تا در این زمینه، وظیفه ملی و انسانی خویش را به انجام رسانند و در رابطه با حقوق زنان، نکوهش خشونت در برابر زنان و اضرار این عمل که گاهی باعث از هم پاشیدن شیرازه خانواده ها می شود، برنامه های خاصی را پخش و منتشر نمایند.
وی در پایان، از تمام خانواده ها خواست تا همراه با پسران، دخترانشان را برای فراگیری علم و دانش به مکاتب بفرستند، چرا که تعلیم و تربیت، عامل اساسی کاهش خشونت علیه زن خواهد بود و باعث می شود تا حیثیت و کرامت انسانی زنان کشور حفظ گردد و در کنار مردان جامعه، زنان نیز در رشد اقتصادی و سیاسی کشور سهیم باشند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.